Kiknek való a WordPress?

Még nem volt weboldalam, nincs tapasztalatom ilyen téren

Megtanulható, úgy kell szerkeszteni a tartalmat mintha szövegszerkesztőt használna

Tudom mit akarok, de még nincs weboldalam

Olyan megoldást ad a kezébe, amilyet megálmodott.

Elavult, nem működik, felújítást szeretnék

Mai kornak megfelelő weboldalt lehet készíteni vele, kereső és mobilbarát lesz, amit könnyedén tudnak szerkeszteni.

A WordPress egy felhasználóbarát komplett magyar nyelven is elérhető tartalomkezelő rendszer, amely speciálisan honlapok megszerkesztése, és az ahhoz tartozó adminisztrációs felület kialakítására lett létrehozva. Könnyen kezelhető, a rugalmas, bővíthető, nagy mennyiségű előre elkészített funkció, bővítmény érhető el hozzá, melyekkel nagyon sok extra funkció építhető be akár programozás nélkül is.

Sok sok keretrendszert kipróbáltam, de ez nyerte el a legjobban a tetszésemet, és annyira sok kiegészítő tartozik már hozzá, hogy szinte minden igényt ki lehet vele elégíteni akár marketing, akár dizájn szempontjából.hirdetési költségeket ezáltal lehet csökkenteni.

Jól keresőoptimalizálható (SEO-zható), az alap beállításokat rendkívül egyszerűen be lehet állítani, így a hirdetési költségeket ezáltal lehet csökkenteni.

Miket tud a WordPress?

Nehéz lenne leírni, de mivel az internet nagy része ilyen típusú honlapokból épül fel, ezért nyugodtan állíthatom, hogy egy remek, kihagyhatatlan rendszer.

Mennyi idő elkészíteni?

Egy weboldal készítés átlagosan 1-2 hetet vesz igénybe amennyiben megvan milyen tartalmat szükséges feltölteni (kb. 10 oldal)
i

Megszámlálhatatlan kész dizájn

Ma már csak a mobilbarát, reszponzív weboldal készítés ami elfogadható. Szinte végtelen mennyiségű ingyenes és prémium minőségű megjelenés, sablon található, mely személyre szabható, átalakítható. Egyedileg is létrehozhatunk ilyet, melyből szinte tetszőlegesen kialakítható egy bemutatkozó oldal, vagy akár egy webáruház is, mely a mai korszerű követelményeknek is megfelel, mobilbarát és személyre szabható megjelenést tudunk így kölcsönözni weboldalának.

Mai modern technológia

Jelenleg (2020-ban) az interneten lévő weboldalak 35%-a készül ezzel a technológiával a hobbi blogoktól a legnagyobb hírportálokig.

Könnyű fejlesztőt találni hozzá (a fejlesztők 60%-a WordPress-szel foglalkozik)

Kiváló ingyenes és fizetős szoftverek állnak segítségünkre bővítményként a rendszerben, hogy egy igazán profi weboldalt rakhassunk össze
N

Rendkívül megbízható, biztonságos

Hatalmas fejlesztői kapacitás áll mögötte, amely biztosítja a folyamatos működést. Olyan biztonsági megoldásokat érhetőek el, amelyek már bizonyítottak. Több kész védelmi megoldás áll rendelkezésre, melyeket folyamatosan fejlesztenek, és ezek már bizonyítottak, nagyon sokan használják, így rengeteg tapasztalat alapján készültek el, és folyamatosan frissülnek, így a támadások ellen jól védett honlapot hozhatunk létre.

Komplett tartalomkezelő rendszer

Kész rendszer, beállítása nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint ha az egész rendszer megtervezését és leprogramozását kellene kifizetnie. Nem kell várnia a programozóra, ha át akar írni valamit a honlapon, saját szerkesztői felülete lesz.
l

Ön is tudja majd szerkeszteni programozás nélkül

A tartalom felépítése teljesen egyedivé tehető, bármilyen menüpontot létre hozhatunk korlátlan mennyiségben, és mélységben. Létrehozható tetszőleges számú landing oldal, melyet ennek az oldaltípusnak a követelményei szerint fel lehet építeni, pl, menü és lábléc nélkül, akár azonnali vásárlási modullal. Ha szükséges, gombokat linkeket lehet elhelyezni, melyek a weboldal tetszőleges pontjára mutatnak, ez akár lehet egy landing oldal is, vagy egy kapcsolati oldal, űrlap.
i

Beépített blog modullal

Tartalmaz cikkek írásához olyan funkciót, mellyel létrehozhat saját vagy cége szakmai tapasztaltságát bizonyító részt, vagy közzéteheti gondolatait, kedvére blogolhat, kategorizálható, illetve címkézhető tartalmakat, cikkeket, híreket hozhat létre.

A WordPress segítségével bárki egyszerűen elkészítheti a saját modern weboldalát, különösebb webfejlesztési ismeretek vagy programozói ismeretek nélkül is.

Az oldal tartalmának frissítése rendkívül egyszerű, az oldalak, és a bejegyzések egy könnyen érthető kezelőfelületen keresztül módosíthatók, úgy működik, akár egy szövegszerkesztő, nem kell html kódokat használni az új tartalmak felviteléhez, vagy a változtatásokhoz. Feltölthetünk, képeket, videókat, pdf dokumentumokat is, melyeket meg is jeleníthetünk. A képek kezeléséhez rendelkezésre áll egy médiatár, ahol a képek tárolódnak. Van egy beépített egyszerű képszerkesztő is, mellyel feltöltés után lehet forgatni, tükrözni, körbevágni.

Lehetőség van a pdf, word, excel, vagy más egyéb fájlok feltöltésére az erre a célra kijelölt menüpontban vagy almenüben létrehozott űrlapon.

Marketing szempontok:

Google és a Facebook algoritmusa is támogatja. Előrébb helyezi más webmotoroknál!

Kielégíti a magasabb szintű marketing igényeket is

Könnyen összeköthető a Facebook és Google hirdetési rendszereivel

Jól mérhető a marketing hatékonysága

Infokommunikációs fejlesztések lehetősége:

Igazodni tud a piaci igényekhez, rendkívül könnyen, és gyorsan módosítható, bárhonnan, bármikor elérhető a tartalom,  támogatja a többfelhasználós munkavégzést, így a tartalmakat akár egyszerre többen is szerkeszthetik, többféle jogosultság beállítható, az olvasótól a szerkesztőn át az adminisztrátorig.

Természetesen ez a honlap is WordPress tartalomkezelő rendszerrel készült!

Hasonló cikkek


Olvasson tovább

Biztonság és az iThemes Security plugin

Tartalomjegyzék Mi van ha nincs ilyen feltelepítve? Többek között ezeket is tudja a kiegészítő Hogyan kell beállítani? Adminisztrációs felület elrejtése Adatbázis...


wordpress biztonsag
mi is az a wordpress fokep
Mi is az a WordPress?

Tartalomjegyzék Bevezetés Milyen oldalakat lehet készíteni WordPress-el? Mi teszi ilyen népszerűvé a WordPress-t? A WordPress legfontosabb elemei Miért érdemes...


Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!