Szőke Barna

Ki vagyok én?

Szőke Barna

WordPress weboldal készítés

Kimondottan WordPress alapú weboldalak készítésére szakosodtunk, 2017 óta vagyunk az informatikában. Több tartalomkezelő rendszerrel megismerkedtünk, de a WordPress-t találtuk a mai követelményeknek legjobban megfelelő rendszernek. Mivel rendkívül elterjedt, ezáltal az idők folyamán annyit bővült, hogy szinte minden igényt ki lehet vele elégíteni, megszámlálhatatlan kész dizájn, és bővítmény található az interneten, melyek pár kattintással telepíthetőek, és azonnal használhatóak.

Alátámasztja ezt a döntésemet az is , hogy az internet 43%-át WordPress weboldalak adják.

Ezt a döntésemet az is alátámasztja, hogy már az interneten óriási mennyiségű WordPress honlap épült, és most is épül. Nagyon sok fejlesztő áll mögötte, és óriási tábora van a világhálón. Kiegészítő bővítmények tízezrei, előre megírt kész weboldal dizájnok megszámlálhatatlan mennyiségben állnak azonnal rendelkezésre.

Mi gyorsan dolgozunk, mérnök informatikai végzettségünk, illetve egyetemen szerzett programozói tudásunk vértez fel az ilyen irányú tevékenységek végzésére, ügyfélcentrikus együttműködésben, komplex szolgáltatásainkban, teljes körű menedzsmentünkben, szakértelmünkben rejlik sikerünk titka.

Szakmai jártasság

Programozás: Java SE, Php, HTML, CSS, JavaScript
Keretrendszer: Yii2
Tartalomkezelők: WordPress, Joomla
Webshop: WooCommerce, Opencart

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!