Céges weboldal készítés

Nincs weboldala vagy elavult a régi? Attól tart, hogy nem találják meg az ügyfelei?

Modern, mobilbarát céges weboldal készítés. Kérjen ajánlatot céges honlap készítésre!

Miért előnyös, ha egy cégnek van honlapja?

A mai digitális világban alapvető elvárás lett a vállalkozásokkal szemben, hogy rendelkezzenek weboldallal. Egy jól megtervezett és felépített céges weblap bizalmat ébreszt a látogatókban, és nagyobb valószínűséggel lesz a látogatóból vásárló, ügyfél. Egy honlapra úgy kell gondolni, mint egy 24 órán keresztül elérhető online kirakatra, ami mindig rendelkezésre áll az interneten böngészők számára. Ennek a nonstop kirakatnak köszönhetően potenciális vásárlói a nap 24 órájában megtalálhatják a cégét. Ha a fentiekkel egyetért, akkor a mi céges weboldal készítés szolgáltatásunk az ideális választás!

Letisztult, modern, mobilbarát céges weboldal készítés.

Hívjon Most:

céges weboldal készítés
céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés

Vállalkozása még nem rendelkezik céges weboldallal?

Akinek ma nicns honlapja az internete, az szinte láthatatlan. Az egyszerű céges bemutatkozó weblapoktól kezdve, egészen az online webáruházakon át szinte mindent megoldunk, így korszerű online jelenlétet teremtünk vállalkozásának. Keressen minket bizalommal, mondja el milyen honlapot szeretne, és elkészítjük vevőszerző weboldalát!

189.900 Ft.-tól

céges weboldal felújítás

Céges weboldal felújítás

Cége már rendelkezik honlappal, de úgy érzi, hogy elavult?

Látogatói visszajelzéei alapján lenne mit fejleszteni a céges weblapján? Esetleg nem megfelelően jelenik meg mobilon vagy tableten? Vagy csak egyszerűen nincs megelégedve a honlap kinézetével és tartalmával?

Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk weboldalának felújításában! Időnként érdemes felülvizsgálni céges weboldalát, hiszen egyre újabb és újabb technológiák állnak rendelkezésre, és ha nem tartja a lépést, lemarad.

15.000 Ft-tól/óra

céges weboldal karbantartás

Céges weboldal karbantartás

Nincs kihez fordulnia, ha szeretne valamit módosítani weboldalán, vagy esetleg ha probléma van vele?

Szeretné, ha weboldala folyamatosan, leállásoktól és hibáktól mentesen, biztonságosan működne?

Már nagy sok WordPress honlappal dolgoztunk, és dolgozunk jelenleg is. Bízza ránk weboldalának kezelését és karbantartását, és Önnek csak az üzletre kell koncentrálnia. Nézze, meg hogy milyen szolgáltatásokat nyújthatunk Önnek!

15.000 Ft.-tól/hó

CÉGES WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

N

Mobilbarát weboldal:

A mobil internetezés aránya 50% fölött van. Mi olyan weboldalakat készítünk, amelyek mobilon, tableten és PC-n is jól jelennek meg.
N

Letisztult honlap dizájn:

Olyan weboldalt készítünk Önnek, amely egységes és letisztult megjelenést kölcsönöz. A látogatói örömmel fogják használni honlapját.
N

Könnyen kezelhető saját adminisztrációs felület:

Saját adminisztrációs felületet kap az elkészített honlap, így könnyedén tudja oldalának a tartalmát változtatni szakmai segítség nélkül is az átadás után.
N

Korlátlan menüpont, oldalszám a weblapon:

Annyi aloldallal rendelkezhet a weboldala, amennyivel csak szeretné. Mi annyit aloldalt készítünk, amennyit csak szeretne.
N

Kapcsolati űrlap:

Minden általunk készített weboldalon lehetőség van kapcsolati űrlapok használatára, akár minden aloldalhoz, szolgáltatáshoz saját egyedi űrlap tartozhat. fontos, hogy ügyfelei könnyedén fel tudják venni a kapcsolatot a cégével.
N

Képek, videók, galériák feltöltése:

Egyszerűen lehet szerkeszteni az oldalon található médiatartalmakat. Könnyedén tölthet fel új képeket, videókat, és galériát a weboldalára.
N

Letölthető tartalmak (PDF, Word, Excel stb.):

Lehetőség van letölthető tartalmak megjelenítésére is a weblapon, akár PDF, Excel, vagy Word dokumentum formátumban. Könnyedén megoszthatja látogatóival termékkatalógusait, leírásait és aktuális információit.
N

Hírek, cikkek vagy blog modul:

Minden általunk készített weblap rendelkezik olyan lehetőséggel, ahol folyamatosan tölthet fel tartalmat, és ez automatikusan megjelenik egy adott menüpontban, így könnyedén megoszthatja gondolatait, szakmai ismereteit látogatóival, ezáltal bizonyítva szakmaiságát, mellyel bizalmat kelt látogatóiban.
N

GDPR kompatibilis weboldal:

Beállítjuk a szükséges technikai hátteret, hogy az oldala megfeleljen az előírásoknak, Önnek csak a dokumentumokat kell biztosítania.
N

Gyors oldal betöltés:

Minden általunk készített honlap sebességét optimalizáljuk, hogy a lehető leggyorsabb legyen.
N

Egyedi elemekkel, funkciókkal is bővíthető:

Oldalát bármikor tudjuk bővíteni további funkciókkal: Webáruház, többnyelvűsítés, hírlevél rendszer, felugró ablakok (pop-up), közösségi médiás megosztási lehetőségek (Facebook, Twitter, stb..), Google térkép, fórum, online chat lehetőség, és még megszámlálhatatlan egyéb funkció.

Szeretne egy sikeres céges weboldalt?

Kérjen most egy díjmentes kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!