1.OceanWP (bemutatkozó weboldalhoz)

Az OceanWP egy nagyon népszerű WordPress téma, ami főként vállalkozások és blogok számára megfelelő. Nagyon flexibilis, könnyen testre szabható és változtatható a célnak megfelelően bárki számára. Elég sok előre elkészített dizájnja van, amiket néhány kattintással már be is importálhatunk az oldalunkba. A téma teljesen reszponzív, gyorsan tölt be, illetve SEO és közösségi média kiegészítőkkel is rendelkezik.

Rengeteg webáruházhoz szükséges kiegészítőkkel, funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezik. Tökéletes választás Woocommerce alapú webshopok számára is.

A téma

2.StoreFront (webáruházhoz)

A StoreFront témát a WooThemes készítette, ami minden olyan szükséges jellemzővel rendelkezik, amire egy kisebb webáruháznak szüksége lehet. A WooCommercet készítő csapat csinálta ezt a témát, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen kompatibilis a Woocommerce minden elemével. Ez az ingyenes téma kifejezetten ajánlott azoknak a webáruház tulajdonosoknak, akik szeretnének pénzt spórolni az oldaluk elkészítése során.

Teljesen reszponzív, minden eszközön tökéletesen jelenik meg az oldal, legyen szó mobilról, tabletről vagy asztali számítógépről.

A téma oldala

3.Leto (webáruházhoz)

Leto az egyik legjobb választás, ha gyorsan van szüksége egy működőképes webáruházra. Alapvetően csak fel kell telepíteni a WordPress-ben a témát, és már működik is minden, egyéb beállítások nélkül. A téma megjelenése és dizájnja egyszerű, modern és a feladatának tökéletesen megfelel.

Sajnos kevésbé testre szabható és módosítható, mint a korábban említett témák, viszont akinek néhány napon belül van szüksége egy egyszerű webáruházra, akkor annak tökéletesen megfelel. A téma mobilbarát, teljesen reszponzív. Webshopokon kívül blogolásra is megfelel a téma.

A téma oldala

4.Magazine Plus (bloghoz)

A Magazine Plus egy modern és reszponzív WordPress téma. Elsődlegesen blogoknak ajánlott, de tökéletes választás mindazok számára is, akik hírportált, vagy esetleg magazint szeretnének indítani. Minden eszközön megfelelően jelenik meg az oldal, teljesen reszponzív, nem számít a látogató képernyőjének a mérete. A téma teljes mértékben optimalizált a keresők számára, így téve lehetővé, hogy a potenciális olvasói megtalálják az oldalát.

A téma oldala

5.NewsPortal (híroldalakhoz)

NewsPortal egy kifejezetten online magazinoknak, híroldalaknak, szerkesztőségi oldalaknak és blogoknak készített kreatív téma. A téma egy egészen jó és hatásos saját szerkesztővel rendelkezik, ami rendkívül személyre szabhatóvá teszi. A megjelenése teljesen reszponzív és mobilbarát. Minden eszközön és képernyőméreten a felbontásnak megfelelően jelenik meg. Továbbá a téma tervezése során a készítők folyamatosan odafigyeltek arra, hogy a téma keresőbarát legyen.

A téma oldala

6.Astra (univerzális weboldalhoz)

Ez az egyik legnépszerűbb ingyenes WordPress téma napjainkban. A téma teljesen testre szabható. Mind személyes, mind üzleti és portfólió blogoknak is megfelel. Tökéletesen kompatibilis, remekül működik a népszerű oldalépítőkkel úgy, mint az Elementor, Visual Composer és a Divi. Az Astra támogatja a WooCommerce alapú webáruházakat is., így webshop tulajdonosoknak sem rossz választás.

A téma oldala

+1 Tipp: Hogyan hozhatja ki a maximumot a választott témájából?

Használjon Elementor tartalomszerkesztőt!

Elementor használatával könnyedén és vizuálisan tudja szerkeszteni az oldalának a kinézetét és tartalmát. Nem kell programozónak lennie ahhoz, hogy változtatni tudjon a honlapján. Nem kell, hogy értse a HTML, CSS és Javascript kódokat.

A felhasználói felülete rendkívül átlátható, egyszerű, és felhasználóbarát. Csupán néhány perc elegendő ahhoz, hogy az ember átlássa és megértse a működését. Maga a szerkesztő a „fogd és vidd” elven működik. A fejlesztő csapat folyamatosan frissíti az éppen aktuális trendeknek és technológiának megfelelően az Elementort, így nem fog lemaradni a versenytársai mellett.

Alapvetően ingyenes a tartalomszerkesztő, amivel már egész szép és modern oldalakat tud készíteni. Ezenkívül van egy Pro verziója, ami már fizetős, viszont jelentősen bővíti az Elementor alap funkcióit, így még inkább testre szabhatóvá téve az oldalát.

Hasonló cikkek


Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!