WordPress weboldal készítés árak

Szeretne WordPress weboldalt készíttetni, de elveszik a rengeteg ajánlat között?

Kíváncsi mennyibe kerül ma egy modern mobilbarát WordPress weboldal elkészítésének ára?

WordPress weboldal készítés árak eléggé eltérőek lehetnek, ez a leendő honlap terjedelméből, bonyolultságától függ. Amennyiben az alábbiaktól eltérő elképzelései vannak, vagy más, teljesen egyedi tervezésű weboldalt szeretne, kattintson ide és kérjen árajánlatot, vagy keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!


Hány forintba kerül egy WordPress weboldal elkészítése?

Ha nem találja meg amit keres, hívjon minket vagy írjon nekünk, egyeztessük a részleteket!

Mennyibe kerül egy általános WordPress weboldal elkészítése?

Egy általános WordPress weboldal készítés ára nálunk 189 ezer és 299 ezer forint között van. Ha szeretnék megmutatni magukat az interneten, és nincs szükségük extra funkciókra (pl. fórum, webshop) akkor ez a legjobb választás.

Mennyibe kerül egy WordPress Blog weboldal készítés?

Alapvetően blogolásra használt, sablonból készülő Blog weboldal készítés ára WordPress motorral 189 ezer forint alapáron érhető el, ha kész, fizetős sablont szeretne, annak díja pluszköltséget jelent.

Mennyibe kerül egy WordPress alapú Webáruház?

Alap funkciókkal ellátott WordPress Webáruház elkészítésének ára (WooCommerce) kb. 399 ezer forinttól érhető el.


Érdeklik a részletek?

Nézze meg, milyen funkciókat tartalmaznak megoldásaink!

WordPress weboldal készítés árak részletesen


* Miért ennyi nálunk egy WordPress weboldal elkészítésének ára? Díjainkat korábbi tapasztalataink alapján határoztuk meg, mely függ a weboldal bonyolultságától és terjedelmétől, ezeket a számokat és funkciókat bármikor módosíthatjuk, hozzáadunk, elveszünk belőle ahogy Ön kéri.
Keressen meg minket, és az Ön igényeinek megfelelően díjmentesen egyedileg állítjuk össze Önnek ajánlatunkat, és úgy alakítjuk ki honlapját, ahogy Ön megálmodta.

Ha megbízható és korrekt webes szakembert keres, akkor jó helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot és készítsük el együtt weboldalát.

Azt hogy éppen hány menüpontja vagy oldala lesz az Ön honlapjának, azt nem mi szeretnénk meghatározni, eddigi munkáink alapján látjuk azt, hogy egy általános bemutatkozó honlap kb. 5 oldalból, menüpontból áll:

  1. Főoldal
  2. Szolgáltatások
  3. Árak
  4. Rólunk
  5. Kapcsolat

A fentinél nagyobb terjedelmű weblapon már lehetőség van a szolgáltatásaik egyenkénti részletes bemutatására is, amely mind keresőoptimalizálási szempontból, mind a látogatók szempontjából rendkívül hasznos.

Egy nagyobb terjedelmű weboldalon bővebben lehet beszélni arról, hogy mivel foglalkoznak, és arról, hogy ezt hogyan csinálják, például ha klíma szereléssel foglalkoznak, akkor lehet egy hosszabb tájékoztatót írni, külön a beszerelésről, külön a karbantartásról, vagy más olyan tevékenységről, melyet végeznek (pl. klíma értékesítés), ezekben tájékoztassák a látogatót pl. a munkafolyamatról, hogyan dolgoznak, kiemelve néhány pozitív tulajdonságot, (pl. gyorsaság, pontosság, megbízhatóság) vagy miért válassza Önöket, referenciákat is feltölthetnek, ezzel pedig nemcsak szakmaiságát mutatja be, hanem bizalmat is ébreszt honlapja látogatóiban. Első látásra soknak tűnik, de képzeljen el két weboldalt, az egyiken fel vannak tüntetve ezek a plusz információk, a másikon csak annyi van, hogy mivel foglalkozik, Ön melyik szolgáltatót keresné fel hamarabb?

Olyan megoldásban is tudunk segíteni, hogy elkészítünk egy alapinformációkkal ellátott honlapot, ami bármikor bővíthető, vagy Ön is fel tudja majd plusz információkkal, képekkel, leírásokkal, referenciákkal tölteni.

Beszéljünk róla!

Igényfelmérés, tanácsadás, mielőtt az weboldalkészítés elkezdődik akár online is!

Személyesen is, de akár online kapcsolaton keresztül is (ez lehet Skype, TeamViewer, Facebook). Átbeszéljük milyen weboldalt szeretne, mit szeretne elérni vele.


Önnek mi a legfontosabb?

Ha nem találta meg a kérdésére a választ, keressen minket elérhetőségeinken!

t

Miért jó ez nekem?

Olyan saját weboldala lesz, amelyet Ön is tud majd szerkeszteni, bármikor bárhonnan frissítheti, átírhatja weboldala tartalmát, írhat új szöveget, cikket, feltölthet, lecserélhet képeket, videókat, nem kell programozóra várnia!

Később is bővíthető?

Igen! Mi WordPress-re specializálódtunk, amely lehetőséget ad a későbbi bővítésre, legyen ez például egy webshop (WooCommerce), többnyelvű weboldal a WPML vagy Polylang kiegészítővel, és szinte megszámlálhatatlan további kész funkciók állnak rendelkezésre.

l

Egyedi igényeim vannak

Jelezze felénk! A fentiek tájékoztató jellegű összeállítások, tapasztalataink szerint ezek a leggyakoribb funkciók, melyek felmerülnek egy weboldal készítésénél. Ha nem találta meg amit keresett egyedi ajánlatot készítünk és megvalósítjuk Önnek álmai honlapját!

WordPress weboldal készítés árak

Kíváncsi a részletekre?

Amennyiben szeretné tudni mit tartalmaznak ezek a szolgáltatások, kattintson a szövegre, vagy a sor végén lévő plusz jelre!

Technikai szolgáltatások

Domain név, tárhely ügyintézése - 15000 Ft (egyszer díj)

Segítünk lefoglalni, domain nevét, kiválasztjuk a honlapjához ár/értékarányban legmegfelelőbb tárhelyet, ugyanis a sebesség egy nagyon fontos tényező mind felhasználói élmény, mind keresőoptimalizálási szempontok miatt.

Telepítés, frissítés

Teljes weboldal telepítés, beállításokkal (Alap)

Ebben az árban egy keresőoptimalizálási és biztonsági funkciókat tartalmazó bővítményekkel együtt, egy kész kapcsolat oldallal, illetve 4-6 oldal kialakításával (főoldal, rólunk stb.) hozunk létre Önnek egy azonnal használható internetes megjelenést, ha sürgős, akkor akár 24 órán belül elkészítjük.

Teljes weboldal telepítés, beállításokkal (Normál)

Ebben az árban több tartalommal egy keresőoptimalizálási és biztonsági funkciókat tartalmazó bővítményekkel együtt, egy kész kapcsolat oldallal, illetve több, oldal kialakításával (főoldal, rólunk stb.) hozunk létre Önnek egy bármikor jól használható internetes megjelenést, ha sürgős, akkor akár 24 órán belül elkészítjük.

Teljes weboldal telepítés, beállításokkal modern megjelenéssel (Webáruház)

Ebben az árban keresőoptimalizálási és biztonsági funkciókat tartalmazó bővítményeken és a kész kapcsolat oldalon kívül a menüpontok kialakításával (főoldal, rólunk stb.) együtt még pluszban olyan modulokkal is kiegészítjük, amelyek segítik a jobb megjelenést, és a termékek online értékesítését, a legnépszerűbb, és tegelterjedtebb WooCommerce webshop bővítményt fogjuk Önnek beállítani, illetve ha elképzelt egy funkciót, azt mi megvalósítjuk Önnek, pl.: kilépés előtt felbukkanó ablak stb., olyan internetes megjelenést biztosítunk webáruházának, amely megfelel a mai kor követelményeinek. Sürgős? Akár 48 órán belül elkezdjük készíteni.

Teljes weboldal telepítés, egyedi beállításokkal saját modern megjelenéssel (Egyedi) Ár: egyedi árazás

Egyedileg készítjük el Önnek álmai honlapját, mely minden igényét kielégíti, ellátjuk azokkal a funkciókkal, amelyeket szeretne beépíteni weboldalába. Mondja el nekünk mi az elképzelése, kérjen díjmentes árajánlatot!

Frissítés, karbantartás (egyszeri) - 15 000 Ft+/óra

Régen volt frissítve? Naprakésszé tesszük weboldalát, hogy ellenálljon a támadásoknak, és használhassa a legújabb funkciókat. Nem utolsósorban a tárhely szolgáltatók sem szeretik ha elavult rendszer van telepítve, ugyanis könnyebben feltörhetővé válik a tárhely.

Frissítés, karbantartás (rendszeres) - 15 000 Ft/óra

Szeretné biztonságban tudni értékes tartalmait? Nem szeretné újraírni szövegeit, újra fotózni a képeit? Rendelje meg rendszeres szolgáltatásunkat, ezáltal mindig naprakészen, és biztonságban tudhatja weblapját. Szolgáltatásunk tartalmaz havi egyszeri teljes tartalom, és adatbázis mentést, rendszeres heti felülvizsgálatot, a WordPress és a bővítmények frissítését.
Amennyiben rendszeres havi karbantartást szeretne, előtte naprakésszé tesszük weboldalát. Amennyiben kéri havidíjas szolgáltatásunkat, ezt a díjat a havidíjból jóváírjuk Önnek.
Többet szeretne? Gyakrabban kellene menteni? Vagy ritkábban is elég? Írjon, vagy hívjon, és egyedi konstrukciót dolgozunk ki Önnek.

Teljes WordPress honlap költöztetés - 15 000 Ft/óra

A weboldal költöztetés magába foglalja a régi tárhelyről történő mentést az új helyre való feltöltéssel, konfigurálással együtt. A megrendelésen kívül semmit nem kell tennie, a teljes folyamat maximum két munkanapot vesz igénybe. Ha esetleg nem WordPress alapú honlap költöztetésére lenne igénye, vagy webáruházról van szó, az ár változhat annak felépítésétől, funkcióitól függően.

Dizájn

Egyedi dizájn készítés - 120 000Ft-tól

Hozzáértéssel és szakértelemmel készítjük el weboldalának egyedi megjelenését, ha nem elég egy alapdizájn. A jobb weboldalak több vevőt jelentenek.

Fogadó oldal (landing page) 80 000 Ft-tól

Szeretné egy termékét, szolgáltatását részletesen bemutatni? 3 olyan alapvető információra van szükség, amelyet az olvasónak a landing page elolvasása után egyértelműen meg kell értenie. Mit kínálsz neki? Mit kérsz cserébe? Mit kell tennie? Ezt készítjük el Önnek, amennyiben megkapjuk a hozzá szükséges tartalmakat, képeket, stb.

Sablon lecserélése - 60 000 Ft-tól

Lecseréljük meglévő WordPress sablonját, témáját, beállítjuk, ha szükséges lefordítjuk magyarra a honlapon más nyelven megjelenő részeit.

Gyerek sablon telepítés: 30 000 Ft

Miért szükséges a gyerek sablon? Én mindig javasolom hogy legyen ilyen funkció telepítve, ugyanis ha pl. egy Google Analytics kódot kell beilleszteni a fejlécbe, és mi a gyári sablonunkba illesztjük ezt be, akkor minden frissítésnél újra meg kell ezt tenni, viszont ha a gyerek sablonban tesszük ezt meg, akkor nyugodtan alhatunk, minden változtatásunk érintetlen marad. Azért is érdemes, mert így lehet apróbb, vagy nagyobb módosításokat eszközölni akár a dizájnon, akár új funkciókat is létre lehet hozni, ezáltal egyedibbé lehet tenni a honlapot.

Bővítmények

Legfontosabb bővítmények beállítása - 45 000 Ft

Ha csak az alapszoftver telepítését választja, és később mégis úgy gondolja, hogy szüksége van egy biztonsági, vagy egy keresőoptimalizálásra lehetőséget adó, esetleg egy kapcsolat oldalhoz szükséges, illetve egy gyorsítást lehetővé tévő bővítményre, akkor válassza ezt a szolgáltatást. Feltelepítjük, és beállítjuk Önnek.

Webáruház (WooCommerce) - 89 000 Ft

Véleményünk szerint ez az egyik legjobb webáruház kiegészítő, ezért vállaljuk nyugodt szívvel telepítését. Az ár tartalmazza a webáruház telepítését, annak teljes beállítását, idegen nyelvű részeinek magyarra fordítását, igény szerint megtanítjuk használatára, lehetőség van későbbi segítség igénybevételére, például hogyan kell terméket feltölteni, képet beállítani.

Többnyelvű weboldal (WPML megújítást nem igénylő örökös licensszel): 89 000 Ft

Tapasztalatink alapján a többnyelvű weboldal létrehozására a legjobb megoldás a WPML (WordPress Multilingual Plugin) kiegészítő telepítése, Az ár tartalmazza a WPML kiegészítő telepítését, annak teljes beállítását, amennyiben igény szerint megtanítjuk használatára, lehetőség van későbbi segítség igénybevételére, például hogyan kell további nyelvet beállítani.
– egy plusz nyelv beállítása: 20 000 Ft
– további nyelvek: 10 000 Ft

Új bővítmény telepítés, beállítás: 45 000 Ft

Szeretne egy új funkciót weboldalára, de nem tudja, hogy hogyan lehetne azt megvalósítani? Több ezer előre elkészített, és jól használható WordPress bővítmény van, melyek megvalósítják elképzelését, vagy ha nagyon hasonló, akkor módosítunk rajta, hogy olyan legyen, amilyennek szeretné.

Adott bővítmény telepítés, beállítás: 30 000 - 60 000 Ft

Amennyiben tudja, hogy mire van szüksége, de nem tudja, hogyan kellene azt telepíteni, és beállítani, segítünk, hogy a kívánt funkció úgy működjön, ahogy szeretné. Mondja meg nekünk, mi az, amit szeretne megvalósítani, elemezzük, hogy hogy az a bővítmény jó lesz-e, több szempont is van, amit figyelembe kell ilyenkor venni, kompatibilitási, támogatási, és más egyéb, majd telepítjük, és beállítjuk Önnek.

Tartalom szerkesztés

Tartalom szerkesztés, elrendezés - 159 000 Ft
Elkészítjük menüpontjait, beállítjuk melyik legyen a kezdő oldal, az oldalsáv elemeit is beállítjuk amennyiben lesz oldalsáv a honlapján. (4-6 menüpont esetén)
Tartalom feltöltés - 15 000 - 45 000 Ft / oldal (bonyolultságtól függően)

Amennyiben rendelkezésünkre bocsátja a szöveges tartalmat, képeit, vagy videókat, azt megszerkesztve feltöltjük, beillesztjük.
Webáruházában létrehozzuk termékeit, leírását, termékadatokat megszerkesztjük.

Tartalom feltöltés - 15 000 Ft / óra

Óradíjas megoldásban is gondolkodhat, amennyiben ezt szeretné választani, akár személyesen találkozó keretében készítem el, töltöm fel a tartalmat az Ön szempontjai szerint.

Tartalom optimalizálás (előre megadott kulcsszavak esetén) - 60 000 Ft / aloldal

Az árban benne van a meglévő tartalom megbeszélése, egyeztetése, keresőoptimalizált szerkezet beállítása, meta tag-ek megbeszélése, feltöltése.

Bármely szolgáltatásunk igénybevétele estén díjmentesen jár 1 órás személyes, vagy skype-on történő konzultáció!

WordPress weboldal készítés árak

Minden honlapunkhoz ajánlunk 3 + 1 nélkülözhetetlen funkciót!

Azért ajánlunk Önnek ingyenesen ilyen kiegészítőket, mert szeretnénk ha hosszú ideig problémamentesen működne weboldala, és úgy gondoljanak vissza ránk, hogy jól végeztük el azt a munkát, amivel megbíztak minket.

wordpress biztonság

Biztonság

Megbízható forrásból biztonsági kiegészítőt telepítünk, amely megvédi tartalmát a hívatlan látogatóktól, és nyugodtan alhat.

keresőoptimalizálás seo

Keresőoptimalizálás

Minden weboldalunk keresőoptimalizálható, így javítható a weboldal találati pozíciója a keresőkben, például: Google. Ezzel a módszerrel hirdetés nélkül ingyenesen tud látogatót szerezni, akikből ügyfelek, vásárlók lesznek.

WordPress weboldal készítés ár

Email kapcsolat

Legyen email-en is elérhető! Beállítunk egy kapcsolati oldalt, mert enélkül nem tudnak Önnek szöveges üzenetet küldeni weboldaláról

weboldal gyorsítás cache kiegészítő

+ 1 funkció, ami nélkülözhetetlen:

Gyors oldal = magasabb felhasználói élmény

Egy olyan funkcióval gazdagítjuk weboldalát, amely villámgyorssá teszi, így a keresőkben is jobban fog szerepelni, illetve a látogatóknak sem kell várnia, mire betöltődik az oldal.


WordPress weboldal készítés árak

Új weboldalt szeretne, vagy inkább felújítaná a régit?

Többféle megoldásunk is van, válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

WordPress weboldal készítés árak – WordPress weboldal készítés ár – WordPress weboldal árak – WordPress webáruház készítés ár – WordPress honlap készítés ár – WordPress blog készítés ár – WordPress honlapkészítés ára – WordPress WooCommerce webáruház készítés ára


Jelentkezzen még ma egy díjtalan felmérésért!

Keressen meg még ma, garantálom, hogy 18 órán belül, vagy a következő munkanapon megkapja az árajánlatot.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!