Mi van ha nincs ilyen feltelepítve?

 

Az internet nagy részét WordPress honlapok adják, így elkerülhetetlenek a támadások az ilyen honlapok ellen, viszont mivel ennyire elterjedt, ezért a biztonsági megoldások is magas színvonalúak, melyeket ha nem alkalmazunk, olyan, mintha önként adnánk át weboldalunkat a támadóknak.

Többek között ezeket is tudja a kiegészítő:

Blokkolja a hívatlan látogatót

Amennyiben egy címről túl sok oldal lekérés jön, blokkolja azt, és elérhetetlenné teszi számára a honlapot, ezzel megakadályozza ezt a típusú támadást.

Változás figyelés

Figyeli, és rögzíti a weboldalon történt változásokat, így ha támadás éri a weboldalt, látni lehet mit módosítottak, és könnyebb lesz a helyreállítás.

Hogyan kell beállítani?

Szerencsére telepítés után egyetlen kattintással biztonságossá tehetjük honlapunkat, de azért én még javasolnék néhány olyan beállítást, amely még feltörhetetlenebbé teszi a honlapot.

Adminisztrációs felület elrejtése

Hogy ne tudjanak könnyedén belépni, és jelszavakat próbálgatni, A WordPress admin felületére a /wp-login.php-n keresztül lehet belépni, itt ezt lehet módosítani.

Adatbázis mentés

Be lehet állítani, hogy milyen időközönként mentsen, és küldje el nekünk weboldalunk adatbázisát.

Mit tud még?

Rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, az alábbi linken olvashatja el mit tud még ez a nagyon hasznos kiegészítő.

https://ithemes.com/security/

Jelentkezzen még ma a díjtalan felmérésért!

Keressen meg még ma, garantálom, hogy 18 órán belül, vagy a következő munkanapon megkapja az árajánlatot. WordPress weboldal készítés

Hasonló cikkek


mi is az a wordpress fokep
Mi is az a WordPress?

Tartalomjegyzék Bevezetés Milyen oldalakat lehet készíteni WordPress-el? Mi teszi ilyen népszerűvé a WordPress-t? A WordPress legfontosabb elemei Miért érdemes...


Ossza meg ezt!