Mi van ha nincs ilyen feltelepítve?

 

Az internet nagy részét WordPress honlapok adják, így elkerülhetetlenek a támadások az ilyen honlapok ellen, viszont mivel ennyire elterjedt, ezért a biztonsági megoldások is magas színvonalúak, melyeket ha nem alkalmazunk, olyan, mintha önként adnánk át weboldalunkat a támadóknak.

Többek között ezeket is tudja a kiegészítő:

Blokkolja a hívatlan látogatót

Amennyiben egy címről túl sok oldal lekérés jön, blokkolja azt, és elérhetetlenné teszi számára a honlapot, ezzel megakadályozza ezt a típusú támadást.

Változás figyelés

Figyeli, és rögzíti a weboldalon történt változásokat, így ha támadás éri a weboldalt, látni lehet mit módosítottak, és könnyebb lesz a helyreállítás.

Hogyan kell beállítani?

Szerencsére telepítés után egyetlen kattintással biztonságossá tehetjük honlapunkat, de azért én még javasolnék néhány olyan beállítást, amely még feltörhetetlenebbé teszi a honlapot.

Adminisztrációs felület elrejtése

Hogy ne tudjanak könnyedén belépni, és jelszavakat próbálgatni, A WordPress admin felületére a /wp-login.php-n keresztül lehet belépni, itt ezt lehet módosítani.

Adatbázis mentés

Be lehet állítani, hogy milyen időközönként mentsen, és küldje el nekünk weboldalunk adatbázisát.

Mit tud még?

Rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, az alábbi linken olvashatja el mit tud még ez a nagyon hasznos kiegészítő.

https://ithemes.com/security/

Jelentkezzen még ma a díjtalan felmérésért!

Keressen meg még ma, garantálom, hogy 18 órán belül, vagy a következő munkanapon megkapja az árajánlatot. WordPress weboldal készítés

Hasonló cikkek


Olvasson tovább

Miért olyan jó a WordPress weboldal?

Tartalomjegyzék Kiknek való a wordpress? Miket tud a WordPress Mennyi idő elkészíteni? Megszámlálhatatlan kész dizájn Mai modern technológia Rendkívül megbízható,...


miert olyan jo a wordpress weboldal
wordpress telepitese localhostra fokep
WordPress telepítése localhostra

Tartalomjegyzék 1.Lépés: Töltse le és telepítse fel számítógépére a XAMPP nevű szoftvert 2.Lépés: Indítsa el az oldal futásához szükséges szolgáltatásokat 3.Lépés:...


Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!