A keresőoptimalizálás nélkülözhetetlen része egy modern weboldalnak.

Ha nem jelenik meg jó helyen a keresőben (Google) akkor hogyan fogják megtalálni? Persze lehet hirdetni, szórólapozni, ezeknek költsége van, ami egészen magas is lehet, mert nem mindegy hol hirdetünk, és mennyiért.

A keresőoptimalizálás sincs ingyen hiszen ha magunk csináljuk, akkor az időnkbe kerül, ha kiszervezzük, akkor pedig pénzbe.

A fentiekkel ellentétben viszont ez valamivel tartósabb eredményt hozhat, mert ha jól van ‘megseozva’ az oldal, akkor egy ideig előrébb végez a találati listákon, és többen kattintanak rá, ami több vásárlást fog eredményezni. Persze ehhez egy marketingszempontból is helyes honlapnak kell lennie, de ebbe most ne menjünk bele.

A Yoast bővítmény segít elérni egy jobb helyezést, de nem csak ezen a bővítményen múlik, hanem azon aki kitölti olyan tartalommal, amely optimális a keresőnek.

És ez még nem is elég, hanem a tartalmat is úgy kell megszerkeszteni.

Tehát aki szeretne jó helyen megjelenni, akkor telepítse fel ezt a bővítményt, és úgy töltse fel a tartalmát, hogy az ellenőrző részében minden kritériumnak feleljen meg az oldal vagy bejegyzés.

Írja be keresőszavát a Focus keyword mezőbe, és figyelje az Analysis résznél mit kell javítania.

FIGYELEM! Nem elég csak beírni a kereső kifejezést, alakítani kell a tartalmat is!

És még egy jótanács: Nem 100% hogy mindent jó jelez az Analysis résznél, (itt arra gondolok, ha nagyon hosszú a szöveg pl. 2000 szó, akkor több kulcsszót kér, de azért túl sokat nem szabad beleírni) viszont ha megfogadjuk a javaslatait, a Yoast bővítmény nagyon hatékonyan fog segíteni a megfelelő tartalom kialakításában.

Hasonló cikkek


Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!